fredag 24 februari 2012

Fredag!!

Fredag morgon, solen skiner och jag har en ledig helg framför mig!
Såå härligt!

Idag är det en kort dag på jobbet, bara mellan 11-16, och sedan blir det fredagsmys med familjen.
Vitt vin och räkor med smaskig aioli blir det på menyn ikväll, mums!

Hoppas att få gjort lite ommöblering och rensning(detta ständiga projekt) på övervåningen- för nu ska jag sätta skrivbord i tv-rummet uppe var det tänkt. En plats att scrappa på, att ha symaskinen vid och att kunna vara kreativ på en och samma plats, istället för att släpa runt pysselsakerna i hela huset!

Letar efter en bra lösning på arbetsplats, som inte kostar skjortan och som funkar smidigt, både med förvaring och arbetsyta.

Nä, nu är det dags att hoppa in i duschen och sätt afart på denna dagen!

Ha en riktigt fin fredag och helg!

3 kommentarer:

  1. önskar dig detsamma vännen - hoppas det blir tid till både lugn och ro, och till kreativitet :) kram till er alla fyra <3

    SvaraRadera
  2. Hej Maria!
    Hoppas att helgen varit bra och att du hann fixa det du ville! Visst är det underbart nu när det äntligen börjar bli ljusare ute! Kanske snart dax för den första koppen kaffe på trappen. Fina Tulpaner!!
    Kram
    Anne-Lie

    SvaraRadera
  3. Så kul att du skaffar dig ett eget ställe... tror jag är jättebra. då får man mer pysslat och det kan bli mer ordning. Alla borde få ha ett eget hörn som bara är ens eget...Visst =)
    Nu har våren kommit ordentligt här.. visst är det skönt. Ni har säkert haft lika bra väder som det har vart här.. det är ju inte så långt ifrån. Ha en bra vecka. Kram

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avtryck!