onsdag 1 september 2010

September är här

Himmel, redan 1:a september!
Kvällarna nu liknar dem i mars/april, friskt och klart ute, en sol som värmer, men kyligt så snart den försvinner. Givetvis är det grönt & skönt nu till skillnad mot på våren, men luften är snarlik.
Kvällarna har varit så vackra och vi har tillbringat mycket tid ute i trädgården med att klippa gräs, plocka och dona- och sitta i sandlådan :) Elliot älskar att åka med pappsen på gräsklipparen.








En väldans massa kantareller har det blivit också!
Mannen i huset är smått besatt och ger sig mer än gärna iväg till skogen i ett par timmar, oftast komemr han tillbaka med hinken full. Mycket kantareller har han gett bort- ingen av oss är särskilt förtjust i att rensa :-S
Men goda svampmackor och massa "skogsguld" i frysen har det blivit! På fredag eftermiddag ska tom jag ut och plocka svamp för första gången på 3 år, det ska bli riktigt skoj! Barnvakt är bokad tills dess.


September hos oss är en himla massa födelsedagar!
Det börjar på lördag då kusin H fyller 3, sedan är det vår prinsessas tur på söndag att fira 3 år! Och så fortsätter det med barnens Mormor, Morfar A, farfar, kusiner och fler därtill.

Nääe, nu måste jag ta tag i diverse viktiga göromål, önskar Dig en skön dag i solen!

1 kommentar:

  1. Att det kan vara så kul att åka gräsklippare =) det tycker Milo oxå =) Det måste vara något grabbigt haha, fast det är oftast Milo och Jag som klipper ihop....
    Kram

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avtryck!