lördag 25 juni 2011

Midsommarhelg


En supertrevlig midsommarafton hade vi! Den firades hos ett par kompisar tillsammans med ytterligare två familjer, så det blev ett härlig gäng barn som busade och hade roligt. Vi andra njöt av god mat och gott i glasen. Ett besök på det lokala midsommarfirandet blev det också, men vi promenerade hemåt igen då det kom lite regn. En toppenkväll, synd att det blåste så mycket bara.






Lite roliga lekar för att hålla värmen i midsommarstormen, och såklart en nubbe till sillen! Världens bästa "barnpassare"/ lekledare, var värdens goa döttrar, rara och omtänksamma om de små.
Riktigt mysig kväll i skönt sällskap, och en snäll släkting kom och hämtade oss framåt natten, fin service det :)

I dag har vi varit lite trötta, men haft en toppendag här hemma tillsammans med våra mammor och deras respektive, min bror och hans familj och ytterligare två pojkar. 8 vuxna och 6 barn, bus och stoj! Roligt att träffas allihopa utan att någon fyller år, och barnen har haft så roligt.
Vi grillade, hade god sallad, färskpotatis och tillbehör, och åt en supergod paj mamma gjort efter Leilas recept, Jordgubb och Rabarberpaj med ingefära, så ljuvlig god med en klick vaniljglass..
Efter alla åkt hem framåt kvällen har man kännt tröttheten tynga ögonlocken lite, så nu är det dags att
knyta sig, så man kan njuta av den lediga söndagen i morgon!

Ha det gott!!



1 kommentar:

  1. Låter som om du inte kunde haft en bättre midsommarhelg!!

    Hoppas du haft en skön söndag och att det snart är semestertider för dig :)

    Kramar Bella

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avtryck!