måndag 17 maj 2010

Emaus, planterat och småsaker på plats

Härligt med helg, den var ganska mycket i familjens tecken. På fredagen var vi på utflykt till Emaus, en liten gård med kaniner, getter, hästar, höns och en stor gris. Thea fick klappa djuren och red för första gången! En fin lekplats har de också, och plats att sitta ner för att äta medhavd fika eller mat man grillar där. Mysigt! Vi hade riktigt tur med vädret- det sprack upp och blev härligt soligt :)

Vi har grävt ner lite buskar- ginst och en fläderbuske samt en röda vinbärsplanta.  Sakta, sakta ska vi nog kunna få till en fin trädgård här med! Just nu är det till största delen gräsmatta utanför huset, med några små inslag av tex pärlhyacint, några bärbuskar, trollhassel och lite penseer och små fruktträd.

En massa småsaker, hängare, gardin, lampa och tavlor tex. "skruvades upp" på väggarna, saker som legat och väntat. Ett väggord sattes upp med nöd och näppe- det hade nästan torkat fast.. Så himla skönt att få upp saker :)

En studsmatta till Thea inhandlades idag, gissa vem som var överlycklig!!
Och så var Supergranny på plats igen! I två dygn har vi god hjälp och farmorsmys här hemma :)
Så imorgon skulle hon enligt E smiska mig på fingrarna om jag sätter på datorn ;-)
Här ska röjas!!

Ha det gott! Kram Maria

2 kommentarer:

  1. Men åh vilken härlig fototrappa ni har!! Skå oxå göra ngt liknande men vi har inte bestämmt var än... som du säger, mkt blir offta liggandes... tyvärr...
    Kram

    SvaraRadera
  2. Det låter som att ni haft en skön helg! Va fint det är i er trappa. Tack för dina fina kommentarer - jag har varit dålig på det här det senaste, tiden räcker inte till för tillfället:(

    Ha det gott - kram!

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avtryck!