måndag 31 maj 2010

Fina dagar

har vi haft här hemma.
Lördagen bjöd på en liten utflykt till Lilla Edet, med shopping på Johan Engbergs Antik. Vilken härlig blandning av nytt & gammalt de har där! Det blev några söta skyltar, speceriburkar och lite porslin.

Söndagen var inte bara Mors Dag, utan min födelsedag också. Uppvaktning på morgonen med blommor och present på sängen, det hade blivit frukost med om inte lilla fröken T hade haft så bråttom ;-)
En vacker bukett och god parfym fick jag, himla mysigt!
Sedan grejades det ute hela dagen och så blev det kaffe & tårta för en liten skara här på kvällen.
Av mamma fick jag ett vacker smyckeskrin, inga juveler i- men väl en skön slant som ska gå till något härligt sommarplagg! Fina lyktor som pryder entrén hade de också med sig. Lite andra sköna presenter fick jag med, tänk lite paket växer man väl aldrig ifrån?! Och ljuvligt doftande liljekonvaljer, I love it!


Efter en usel natts sömn- Elliot ville inte sova, bara skrika och knorra, något var inte bra alls i natt...- så kunde jag iaf avnjuta morgonkaffet i ny lattemugg från Greengate, ljuvligt mönster :)
Morgonkaffet smakade faktiskt lite godare än vanligt..

Idag har jag börjat räkna Propoints enligt VV, lite klurigt innan man lär sig, men det kommer nog. Siktar på en 10%-ig viktminskning, så är jag tillbaka på matchvikt, och samma vikt som 5 år sedan (och 5 månaader sedan..) Fast ganska mycket träning återstår väl för att trolla bort spåren efter 2 små knattar ;-)

I eftermiddag ska jag göra ett litet uppfräschningspass på mitt gamla jobb- tänk man har inte jobbat en dag på 11,5 månader! Jag har både njutit och längtat. I morgon får jag bekänna färg, kan tro att det blir en del att göra eftersom studenten annalkas. Det ska bli roligt!

Dagens vardagssaker återstår innan jag åker till jobbet en sväng, dags att hugga i med det, tvätt, disk, och lite middag.

Ha det gott! Kram Maria

2 kommentarer:

 1. Då får jag gratulera!
  Tack för att du vill vara med i min tävling!
  Ha det bäst! Åse

  SvaraRadera
 2. hej hej
  jasså du går med på VV? I stenungsund eller uddevalla? Jag kör på Std jag......

  Hoppas allt är väl med er.
  Nu ses vi snart - längtar till scrapträffen - hoppas bara min lilla gumma vill låta mig pyssla något alls den dagen.

  kram
  Ina

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avtryck!