söndag 23 januari 2011

Boostar immunförsvaret och bättrat på greppet

Härligt med helg eller mornar man inte har bråttom på!
På sista tiden har jag - i mån av tid- druckit färskpressad apelsinjuice på morgonen. Såå gott, och dessutom nyttigt! Tre apelsiner blir ett lagom glas ljuvligt god juice!
Förhoppningsvis skrämmer det även bort oönskade förkylningar så här i vintertider.




Idag har vi även boostat väggreppet- bilen har fått nya sulor! Känns lite knasigt att sätta på nya däck så här i slutet av januari, men med hala och isiga vägar var det ett måste. Det kan ju vara vinter länge än (tyvärr). 

 För två veckor sedan hände en obehaglig sak, och vi hade tur att mötande trafik var en halvminut sena... Ett kraftigt regn, och den snöiga vägbanan förvandlades snart till rena blankisen. Jag märkte att det var riktigt halt, och körde inte snabbare 30-40 kmh, men det sa bara schvisch, och helt plötsligt stod vi med fronten åt det håll vi just kom ifrån... En 180gradare på ett par sekunder, och trots den lugna farten gick denna vändning ruskigt fort, helt okontrollerbart.
Då var man tacksam att det var höga snövallar längs vägen, och att mötande trafik var just en halvminut bort vill jag lova! Nu hoppas vi vara trygga och säkra igen med fräscha dubbdäck! 

Kör lugnt, och ha det gott!

1 kommentar:

  1. Läskigt, vilken tur att det gick bra. Ibland har man änglavakt.
    Kram

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avtryck!