tisdag 31 maj 2011

Härlig helg och lite måndagsfirande

Veckan som gick innehöll mycket jobb i den senare delen, korta kvällstimmar hemma och minimalt med datatid.  Helgen gick som vanligt snabbt, innehållande champions league-middag med moder + make på besök, lördagsjobb, mors dagsfirande och annat trevligt.

Fredag kväll kom jag hem till ett hus med skinande blanka golv och fönster, och det kan jag tacka min kära svärmor för, som varit här och slitit medan vi andra var på jobb och förskola. Helt underbar hjälp!!

I går var det min födelsedag, passande nog var jag ledig och var hemma och grejade tillsammans med barnen. Mycket att fixa inför det lilla kalaset på kvällen. Våra föräldrar, svägerska med barn och barnens gammelmorbror med fru var på plats. Så trevligt så!
Svärmor hade haft för mycket vispgrädde i kylen och hade "svängt ihop" en tårta till mig, så himla gulligt!  Jag fick fina presenter, en go kofta, pengar och blomstercheckar, shampo, fina kannan Fay från Greengate av min smakfulla svägerska och flera fina växter till trädgården. Mormor hade med sig en magnoliabuske, som jag så länge velat ha! Mamma hade planterat en massa blommor i mina krukor, och dessutom en kryddsamling i en blomlåda, så man kan klippa färska örter till maten- det är himla gott!
Så nu är man ett år äldre igen, men det känns helt OK, för jag är ju egentligen bara 27 :)

I dag har vi haft besök, och varit besökare hos två nära väninnor, mer sådant borde vi alla ha tid med!
Fina vänner är underbart att ha! 

I morgon är det dags för jobb, och jag kan tro att vi kommer att ha fullt upp med tanke på att det är långhelg på gång. Tills nästa gång- må så gott!!

3 kommentarer:

  1. GRATTIS!!! Vilka underbara presenter du har fått! Kannan från Greengate är såååå fin, likaså kryddlådan!!
    Kram
    Anne-Lie (hemma hos Märtha)

    SvaraRadera
  2. Låter som en underbar födelsedag:-)

    Visst är lamporna snygga, men önskningar är gratis;-) Och jag har inte bråttom;-)

    kramkarm

    SvaraRadera
  3. Grattis i efterskott Maria. Vilka fina saker du fick, blir lite avis faktiskt...
    Kram

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avtryck!