måndag 9 maj 2011

Utflykt med vacker utsikt

I går efter diverse göromål åkte vi på en utflykt till en utsiktsplats nära hemmet. Långa uppförsbackar med barnen i vagn, längs en stig i skogen och tillslut når man målet, Svens Altare. Både träning och nöje i ett kan man säga!
En panoramavid utsikt uppe i tornet en vacker dag som igår
Jag hade laddat med dubbel uppsättning av kameror för att vara säker på att få fina bilder, och trodde inte det var sant när Emil tog fram första kameran, och batteriindikatorn blinkade "battery low"..  Jag hade kollat kameran hemma, utan att den visade några sådana tendenser.. Då tog han fram nästa kamera som bara stängde av sig... Såå tröttsamt! Så håll tillgodo med bilder från 2005 istället! Ser att vi dessutom är riktigt snygga i håret ;)


Sist gång vi var där var snart 6  år sedan, före barnens intågande i vårt liv, så det var trist att inte kunna föreviga deras besök på denna plats.
Men att vara i ett utsiktstorn med två småbarn var inte direkt avkopplande, och svajade lite gjorde det, och min fantasi målade upp hemska bilder om vad som kunde hända, så jag var tacksam när vi satte oss och fikade- nere på marken, och var inte riktigt avslappnad förrän vi var nere i bilen igen.
En härlig utflykt hade vi ändå, en perfekt avslutning på helgen.
Vad har ni haft för er? Ha det gott!

1 kommentar:

  1. Nej, fy så trist med era kameror, det finns ju inte att ingen går att använda... Fina bilder från förr i alla fall :)

    Hoppas du haft en bra start på veckan

    Kramar Bella

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avtryck!