söndag 22 maj 2011

Studietest avklarat

Jag har ju nämnt tidigare att jag sökt några utbildningar, nämligen Operativ Redovisningsekonom samt Lönespecialist som anordnas av Iterum, och Affärsinriktad Redovisningsekonom som Affärshögskolan har. I går fick jag mail om att jag var vidare i antagningsprocessen till en av utbildningarna, och skulle göra ett test på internet som bedömningsunderlag för intagningen.

Förut blev det äntligen tyst i huset och jag tänkte passa på, då man hade 45 min på sig. Självklart vaknade Elliot just som jag skulle trycka på "Starta Test"! Bara att invänta Emil som tog hand om barnen, och ta med sig datorn en våning upp. Och det var tillräckligt svårt att koncentrera sig med två småbarn och en busande pappa i huset kan jag säga.

Det känns att det var ett tag sedan man behövde tänka efter, räkna och verkligen koncentrera sig på detta viset! Spännande (eller inte?) att se resultatet senare, jag vet ju verkligen att det hade varit läge att stärka kompetensen med en bra utbildning, så nu håller jag tummarna för att komma in på en av dessa! Svaret får man senare i sommar, så det är bara att vänta.

Härligt,
 blommande äppleträd!
Hoppas ni haft en härlig helg, trots att det mest regnat i dag- men det kan ju passa bra om man som jag ska ta itu med insidan av huset. Hej svejs!

5 kommentarer:

  1. Håller tummar och tår för dig!!
    Kram
    Anne-Lie

    SvaraRadera
  2. Håller också tummar och tår för dig!! Hoppas testet gick bra och att du kommer in :)

    Kramar Bella

    SvaraRadera
  3. Va spännande! Känner att jag också skulle behöva göra något annat men vet inte om jag är tillräckligt motiverad för att börja plugga igen. Jobbar själv med ekonomi & redovisning men skulle vilja göra något helt annat nu...Jag håller också alla tummar jag kan för dej - lycka till!!!

    Ha en fin vecka - kram kram!!

    SvaraRadera
  4. Håller tummen för din skull
    Kram

    SvaraRadera
  5. o så kul. grattis. jag håller tummarna för din skull. hoppas att du annars mår bra.. kram =)

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avtryck!