tisdag 13 april 2010

Doptavlan & ärenden

Ja igår blev det äntligen gjort- vi hämtade Elliots doppresent! Handgjord tavla med härlig struktur, lite tapet och glitter och en liten notis om dagen. Från Dreamhome i Kungälv.

Lille killen, vad han vuxit sedan dess! Nu är håret tjock och luggen når nästan ned i ögonen :)

Vi strosade runt i butiken en stund, massa fint, men inga inköp blev det. Sedan gick vi runt en del och åt lunch ute i solskenet. På hemvägen fick jag dessutom utfört 2 andra ärenden som legat och väntat på att bli gjorda, en tröja byttes upp i storlek- ja lille herrn är bredaxlad, och biljetter till Green Day på Ullevi hämtades ut. Då du Malla!!! Nu är det knappt 2 månader kvar :)


Dagen avslutades med att vår båt blev såld, snabbt & lätt. Blocket är bra! Tråkigt att vara utan den i sommar men man kan ju alltid skaffa en ny lite senare. Tills dess får man väl njuta på stranden eller "lifta" med vänner, för visst är det underbart att komma ut på havet!

Ha det gott, nu ska det göras lite nytta!

2 kommentarer:

  1. jaaaaaaaaaaaaa - fasen va kul det ska bli!!! vi kanske kan gå och ta "något att dricka" efteråt? kan tro att man är uppe i varv då... jag kan nästan inte vänta :):):) kulkulkul

    SvaraRadera
  2. glömde (i min iver) säga att doptavlan är jättefin :) kram

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avtryck!