måndag 12 april 2010

Härlig helg och lite scrappat

En härlig promenad med barnen blev det i lördags förmiddag. Vi gick bort till E, och hade med kaffe, smörgås och goda kanelbullar. I lä bakom en vedtrave fikade vi, och inget smakar väl godare än en kopp kaffe ute i solen!  Sedan var vi ute en hel del under helgen, sandlåda, gungorna, strosa runt i trädgården...
Härligt väder ute, om än lite blåsigt- det bästa är att ännu är det bara april- man har ju "allt" framför sig!
Måndag morgon och lika strålande väder idag :) En liten utflykt för att hämta Elliots doppresent blir det äntligen! Vi får promenera runt och kolla läget lite. Shoppingsugen är man ju alltid!

Lyckades faktiskt scrappa en sida igår med lilla solstrålen som motiv. Titeln kommer från ett gammal nothäfte från loppis och  passade utmärkt. Har du sett Sofia- det tog bara ett halvår att få till den ;-)

Sedan hade jag en snabbsida på Thea liggande sen nån vecka, hon var så skojig när hon stod och borstade sitt hår, babblade om att hon skulle på kalas etc. :)
Ha en bra start på veckan!



(Har inget Photoshop på denna dator, så det ser lite konstigt ut, plus att jag fotat..) 

3 kommentarer:

  1. det låter som en underbar helg vännen - och så har du scrappat lite också... nice, snyggt som alltid! hoppas att du har en härlig måndag, vi kanske kan höras lite ikväll? kram på dig vännen

    SvaraRadera
  2. Vad fin den blev med nottexten! Helt underbar!! "Worth waiting for"!!! ;) Så finstämd och perfekt! Och det perfekta kortet till!
    Kram Sofia

    SvaraRadera
  3. Åh den översta LO är bara sååå underbar, så snyggt upplägg, precis lagom för ögat!!!
    Kram Aase

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avtryck!