torsdag 24 februari 2011

Make over på Elliots rum

Äntligen har det påbörjats!
Tapeterna inhandlades i julas och har legat till sig länge nog. Emil började spackla tapetskarvar idag efter att vi tömt rummet på hyllor, skrivbord, madrasser och annat skrot.
Så tittade vi upp i taket, färdigvitlaserat furutak som bara är snart 4 år gammalt, men oj vad det gulnat på sina ställen. Himla trist med tråkigt tak om vi fixar till i rummet, så det var bara för E att ta en extratur till färgaffären och inhandla färg till taket också. I eftermiddags tillbringade han en bra stund med att kvistlacka..


Gott att det åtminstone är igång!
Taket blir helvitt, och fondvägg till höger om det stora fönstret blir Boråstapeters New Classic Vit med blå stjärnor, resten av rummet blir en ljust blå tapet. Egentligen var rummet inte så tokigt, men lite "o-pojkigt" för att nu uttrycka sig lite knasigt. Så kan det vara när man inreder ett hus och inte vet vilka som kommer och gör en sällskap så småningom ;) !
I mina tankar snurrar nu möblemanget och lite detaljer. Är förtjust i serien Rainbow från Mio. I sängväg hade jag velat ha en Sebra, men den är ju lite saftigt dyr, med tanke på att lilleman snart är 2 år och kanske vill byta säng om ett par år.  Gärna lådor, lampor och knoppbräda från Kids Concept.
Får se vad det blir när det är färdigt!
Har nån några fina tips, gärna i vitt, till en 2-årig kille, får ni gärna förmedla!
Ha det så gott!

3 kommentarer:

  1. Spännande att se det växa fram. Här målas sista omgången vitt i taket, 3 strykningar och J spyr på det! I vår lillemans rum har vi också stjärntapet och sen har han en typ skänk från mios serie. Ärvd växasäng och byrå från Ikea.

    Nu är det natti!

    SvaraRadera
  2. Å va kul att få sej Elliots nya rum ta form - kommer att bli superfint. Vi har också börjat spåna på lilla frökens kommande rum. Färger, möbler - tänk att jag skall få göra en barnkammare en gång till :-)

    Önskar dej en skön helg - kram kram!

    SvaraRadera
  3. Låter jättefint med den blå tapeten med stjärnorna! Vi ska, i vår, ta tag i Samuels rum och det är just den tapeten jag kikat på. Roligt att gör om lite...:-)
    Ha en mysig helg!
    Kram
    Anne-Lie

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avtryck!