söndag 13 februari 2011

Söndagsmorgon

Efter att ha sovit tredje natten ostört, utan barn som vaknar och vill ha välling, var jag faktiskt ganska pigg i morse 6.40 när Elliot vaknade! Jag hoppas detta är "det nya" nu- att han slutar äta på natten. Och med tanke på att han inte behövt göra det egentligen det senaste året så är det väl dags?! Sömnen är ju så grymt viktig, så av ren vetskap att jag snart får somna om igen, har det liksom blivit vällingkok nattetid fast man kanske hade kunnat bryta ovanan på ett par nätter... Intresseklubben antecknar eller hur? ;)

Idag var vi hyfsat pigga och har haft en lugn och skön morgon tillsammans! Solens härliga strålar utanför ger en riktigt vacker start på dagen!

Elliot har som vanligt ätit "ågert", det är svårt att missa.

Lilla Fröken har också ett leende på läpparna!

Idag är det nästan oundvikligt att dra fram städattiraljerna- solens strålar avslöjar minsta dammkorn och alla handavtrycken på fönstrena! Någon fönsterputsning blir det inte i denna kylan, men dammsugare, mopp och dammtrasan kommer fram, innan dess dags för det eviga plockandet!
Det är väl något alla mammor känner till, eller hur? Hur mycket man än plockar och plockar ligger det ändå saker slängt mest överallt! En del av kretsloppet I guess :)
Ha nu en skön söndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avtryck!