måndag 14 mars 2011

Helgen och måndag

Vi har haft en fin helg som har bjudit på lite av varje, i ett lagom skönt tempo.
Fredagkvällen var lugn- jag somnade i soffan 20.30, och låg där och slumrade till läggdags... Så skönt, tror att alla tidiga mornar satt sina spår. Lördag åter tidigt upp, och så var jag och Thea iväg på diverse ärenden, köpa presenter, köpa tyg, gå på loppis och handla lite. Härliga tulpaner inhandlades och står granna på matbordet, åtminstone några dagar till.
Lördag eftermiddag promenerade vi bort till ett par grannar, och det bjöds på husesyn, god mat och stojande barn! Trevligt, och smidigt att promenera hem när barnen var redo för bingen.

Söndagen innehöll städning- avklarad kl.10, en fördel med morgonpigga barn i alla fall, 4-årskalas med smaskig pannkakstårta och kanelbullar, besök av Mormor och barnens kusin, lek med barnen ute, handling o de sedvanliga middagsbestyren. Lite Solsidan och vånda över människor som Ove Sundberg... Kan knappt titta på honom, han är såå jobbig. Sedan för mycket saker i huvudet, för det tog två timmar av vändande och vridande innan jag somnade. Skönt att Elliot har behagat sova ända till klockan 6 flera dagar i rad nu, utan att vakna.
Summa summarum: en bra helg!

Nu är det måndag och på dagens agenda finns ett enkelt syprojekt, nämligen små enkla förhängen som ska fästas på vitrinskåpet i tv-rummets dörrar. Givetvis för att dölja alla omaka fotoalbum, böcker och filmer som finns däri och ser tråkigt ut! Dags att ta tag i det nu, så ha en fin dag!

1 kommentar:

  1. ..:-) Har oxå en viss fömåga att somna i soffan! Min räddning är att handarbeta!
    Låter som en skön helg!
    Ha det så bra!
    Kram
    Anne-Lie

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avtryck!